Részek

(1.) A www.youtube.com-on írd be a keresőbe pl.: naruto episode 78 part 1.Amit kiad azt megnézed és ha lement beírod hogy naruto episode 78 part 2.

(2.) A http://www.animefever.org/ -en keresed meg a narutot, majd a részt amit meg szeretnél nézni. Katt rá! Majd katt egy lejátszás gombra bal oldalon a sarok környékén.

Elkészült a Naruto 3 nagy mozifilmje.Íme pár kép, és a film az elsőről:

A filmet csak részletekben lehet megnézni, íme:

klikk ide     első része

klikk ide     második része

klikk ide     harmadik része

klikk ide     negyedik része

klikk ide     ötödik része

klikk ide     hatodik része

 

Arról szól az első, hogy egy híres szinésznőt kell kísérniük a Hó országba, de mint mindig ez sem megy egyszerűen. Kiderül, hogy a színész igazábol a Hó ország elveszett hercegnője. Akkor veszett el amikor Kakashi kimentette az égő palotájából, mert kb 8 évesen az apja gonosz testvére megölte a családot. A királynőnek van egy nyaklánca és ez kell annyira a Hó ország vezetőlyének, vagyik a hercegnő apjának a tesvérének. A végén a kincs nem is az aminek tűnt.

Movie2:

klikk ide     első rész

klikk ide     második rész

klikk ide     harmadik rész

klikk ide     negyedik rész

klikk ide     ötödik rész

klikk ide     hatodik rész

klikk ide     hetedik rész

klikk ide     nyolcadik rész

klikk ide     kilencedik rész

Narutoék belecsöppennek egy nagy harca kellős közepébe. Egy őrült olyan világot akar ami békés, háboru mentes. Igen szép is lenne, de ő úgy akarja megvalósitani, hogy ezreket öl le és kellenek neki kövek. Hűséges követője azér segit neki mert azt hitte így segít, de a végén kiderült, hogy a főnöke ölte meg a városát.

Movie 3: Narutoék Leevel együtt kapnak egy fontos küldetést. Egy hercegre kell vigyázniuk. Mint mindig nagyon fontos ez a herceg. A herceg karaváni útjá még egy cirkuszt is megvesz, hajóra szál és narutoék egy fogadalmat tesznek a herceg fiával, hogy megvédik egymást és barátok lesznek örökké. Nos ott hon vannak a gazdag Hold szigeten és nem úgy alakulnak a dolgok mint ahogy akarák. A kastélyban egy gonosz ember vette át a hatalmat, aki meg akarja ölni a herceget és fiát. A királyt megölte és ninjákat bérel föl, hogy elkapják őket. A királyt sikerül elkapni, de egy katonát kővé alakítottak. Naruto Kyuubi lesz és elmenekülnek. A végén bemennek a várba és a cirkusszal eggyüt megmentenek mindenkit. A cirkuszból két állat hűséges társa lesz a jó íjász királyfinak, és ezzel menti meg apját a felakasztástól. A végén a ninják meghalnak, mindenki tljesíti a fogadalmat így örül Naruto és Lee, és Sakura is örül mert Kakashi legyengült a sharingantól, így két hétig még ott maradnak a gazdag szigeten és szórakoznak.

pár kép:

1. kép: Naruto Kyuubiként űzi a ninjákat. 2. kép: Lee örül, hogy győz, és hogy megtartotta az igéretét. 3. kép: Sakura örül, mert egy gazdag országban lehet 2 hétig és nyaralhat. 4. kép: Narutoék találkoznak a karavánnal. 5. kép:  A királyfi beszél az egyik hűséges állatával. 6. kép: Lee küz az egyik ninjával a fogadalom betartásáért és a barátaiért.

A film:

Naruto movie 3. Part 1

Naruto movie 3. Part 2

Naruto movie 3. Part 3

Naruto movie 3. Part 4

Naruto movie 3. Part 5

Naruto movie 3. Part 6

Naruto movie 3. Part 7

Naruto shipuden movie:

klikk ide      part1

klikk ide      part2

klikk ide      part3

klikk ide      part4

klikk ide      part5

klikk ide      part6

________________________________________________________________________________

Szereplők

 

 

Név: Naruto Uzumaki

Jelentés: ???

Kedvencek: Ramen

Falu: Avarrejtek falva (Levelek közt rejtőző falu)

Naruto egy igen mozgékony, meggondolatlan ninja. Szeret a levesesnél lenni, enni. Szeretne hokage lenni, mert a benne lévő rókadémon miatt hátatfordítottak neki. Sárga haja, kék szeme, sárga, kék felső, és narancsárga mackónadrágban járkál mindig. Shippudenben fekete felső, naracsal, és narancs mackónadrág. Főbb jutsujai: Kage bushin, Rasengan,(néha beidéz békát nagyobb harcoknál).Különleges képesség: Kyuubi chakra.

 

 

Név: Sasuke Uchia

Jelentés: ???

Kedvencek:

Falu: Avarrejtek falva (Levelek közt rejtőző falu)

Sasuke nagyon csöndes. Meg akarja bosszulni, hogy lemészárolták családját. fekete haj, kék szeme, kék felső, és szürke rövidnaci járkál mindig. Főbb jutsujai: Pusztító tűzgolyó, Főnix virág, Chidori. Különleges képesség: Családi örökség a sharingan, és az átokjel ereje.

Átokjel átalakulás:

 

 

Név: Sakura Haruno

Jelentése: Tavaszi Cseresznye virág

Kedvencek: Sasuke

Falu: Avarrejtek falva (Levelek közt rejtőző falu)

Sakura félénk ninja, de igen jó Genjutsu felismerésben. Rózsaszín halya, pirosegyberuha. Shippudenben szinte ugyan ilyen marad, lesz egy kesztyűje. Főbb technikák: Belső szakura segitség, kunai, shuriken, később megtanulja a kezébe vezetni a csakrát és így erőset ütni. Különleges képesség: 2 szelleme van.

Név: Hatake Kakashi

Jelentése: Csatatér Madárilyesztő

Kedvencek: A kis könyvecskéje

Falu: Avarrejtek falva (Levelek közt rejtőző falu)

Kakashi egy igen nagy erejű jounin. Kakashi több mint 1000 jutsut lemásolt, ő a tükörninja. Apja A falu Fehér Agyara volt. Senseie az 5. hokage volt. Shippudenben ugyan ilyen marad. Egy módszerrel lehet legyőzni. Felolvasunk neki a könyvéből, és megőrül, hogy tudja a folytatást. Főbb technikák: Rai kiri, Ninja Kutya Idézés, Kage Bushin, Sharingan. Különleges képesség: Sharingan, Mangekyo sharingan. Nem családi örökség.

Név: Asuma

Jelentése: ???

Kedvencek: ???

Falu: Avarrejetektek falva (Levelek közt rejtőző falu)

Asuma Shikamaru, Choi, és Ino vezető jouninja. Öltözködése zöld golyóálló mellény, fekete gatya. Főbb technikák: Pusztító tűzgolyó, boxerébe chakrát vezet. Igen erős.

Akatsuki

Jelentése Vörös Hajnal. Tagjai: Pein, Itachi Uchia, Kisame, Zetsu, Deiadra, Sasori, Tobi, Hiddan. S-rangu bűnözők akiknek a célja a világuralom. Fekete kapát, vörös felhőkkel. Ez az egyenruha. Viselnek egy kalapot is, hogy elrejtsék kiétüket. Gyűrűt viselnek rangjelzőként. Begyüjtik a Démonokat, hogy azokkal igázzák le a világot.

Tagok:

Pein

DancingLeader.gif

Konan

Fő jutsujai papír jutsuk. Sokat nem tudni róluk.

Itachi

thDancing_Itachi_by_LunarMaddness.gif

Sasuke testvére, a család lemészárlója. A mészárlás közben megtanulja a mangekyo sharingant.

Kisame

Dancing_Kisame_by_LunarMaddness.gif

Itachi társa, ők a legjobb társak az akatsukiban, szinte már barátok.

Deidara

Dancing_Deidara_by_LunarMaddness.gif 

A robbantó mester. Két kezés két száj van. Bal oldalt maszkja van. Társa Sasori, később Tobi

Deidara kézvesztése: Deidara első kezét gaara elen vesztette el. A másikat Kakashi szedte le, de Kakuzu vissza varta egy jutsuval.

Sasori

Another_Sasori_Avatar_by_LunarMa-2.gif

A bábmester a művészek közül. A nagyanja végez vele a szülei bábjaival a Sasori vs Chio Baa és Sakura meccs után.

Zetsu

DancingZetsu.gif 

Nem tudunk róla sokat de egy furcsa szerzet az szent!

Tobi

DancingTobi.gif

Tobi is a good boy! Tobi a jófiú. Vagy ő az Uchia madara, akkor ő alapitotta az egész akatsukit, bár elég fura lenne, vagy ő Obito Kakashi régi barátja és csapatársa akit meghalni hittek, egy nagy ninja háborúban. Egy biztos, hogy ő egy Uchia.

Hidan

DancingHidan.gif

Hidan Kakuzu társa, hát ők ketten elég csodabogarak... Sokat nem tok róluk, de Hidan egy óriási kászát hord magával, és ő öli meg késöbb: (nem lövöm le a poént, akit érdekel emelje ki) Akit megöl: Asuma sensei.Van egy jutsuja, amivel halhatatlan, és a saját lefejezését is túlélte.

Kakuzu

DancingKakuzu.gif

Nem tok róla többet, csak azt, hogy Hidan társa...

Orocchimaru

thDancing_Orochimaru_by_LunarMaddne.gif

Régen volt tag, gyűrűjét megtartotta.

Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Milyen az oldal?
Klassz
Elmegy
Javíts rajta
Rossz
Naptár